Ana içeriğe atla

Berrin Yiğit’e 1 Haftada 3 Kilo Verdiren Diyet Listesi

Berrin Yiğit Diyeti

BERRİN YİĞİT DİYETİ

Şok diyetler hakkında bir sürü şey yazılıp konuşulsa da hepimizin sıkça başvurduğu ve olumlu sonuçlar aldığı ortada. Kısa sürede sağlıklı bir biçimde istenilen forma kavuşmak Berrin Yiğit’in 1 haftada 3 kilo verdiren listesi ile mümkün. Bu listede adeta yok yok. Berrin Yiğit sağlıklı beslenerek 1 hafta da 3 kilo vermenin mümkün olabileceğini hazırladığı bu müthiş liste ile gösterdi.

İşte Berrin Yiğin’in 1 haftada 3 kilo verdiren ünlü diyeti:


Yataktan Kalkar Kalkmaz:

1 bardak kaynar suyun içine 3-4 adet taze nane yaprağı atıp üzerine 1 dilim limon ekleyerek üzerini kapatın. 15 dakika boyunca demlendirdikten sonra süzerek içebilirsiniz. Kahvaltıya hazırlamış olduğunuz bu suyu içtikten 15 dakika sonra başlayın ve bu arada geçen 15 dakika boyunca bol bol hareket edip yürümeye özen gösterin.

Kahvaltı için ise iki türlü alternatif söz konusu:

1. Alternatif: 1dilim ekmek, 1dilim peynir, 5 zeytin, bol söğüş ve şekersiz bitki çayı.

2. Alternatif: Maydanoz, dere otu ve lor peyniri, domates, kabak, mantar yada kırmızı biber, ile hazırlanan bir omlet (Omleti bir hafta boyunca istenilen malzeme ile hazırlayabilirsiniz.)

Diyet boyunca dönüşümlü olarak arzu ettiğiniz kahvaltı türünü yapabilirsiniz.

Ara Öğün:
İçerisine tarçın ilave edilmiş bir bardak süt, içerisine 1 tatlı kaşığı çörek otu konulmuş kefir, yoğurt yada ayran.

Öğle:
Izgarada pişmiş 2 avuç içi boyutunda balık, 1 avuç içi kadar kırmızı et ya da tavuk. Yanında
buharda pişirilmiş sebzeler veya bol yeşillikli büyük bir salata.

İkindi:
2 kaşık yulaf eklenmiş 1kase yogurt.

Akşam:
Zeytinyağ ile hazırlanmış 1 kase sebze çorbası

Gece:
Kendinizi aç hissederseniz 1bardak tarçınlı süt,1 kase yoğurt ya da 1 bardak ayran içebilirsiniz.

Yatmadan Önce:
1 bardak kaynar suyun içine 3-4 adet taze nane yaprağı atıp, 1 dilim de limon ekleyerek bardağın üstünü kapatın. 15 dakika boyunca demlendirdikten sonra süzerek içebilirsiniz.

Bütün diyetlerde olduğu gibi bu diyet boyunca da günde en az yarım saat tempolu yürüyüş yapmak, 2-3 bardak bitki çayı içmek ve bol su tüketmek şarttır. Bunları yerine getirirseniz diyetinizden daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.
NOT: Diyet listesindeki içeçekler1 hafta boyunca dönüşümlü olarak içilmelidir. Örneğin ilk gün süt, ikinci gün yoğurt, üçüncü gün ayran, dördüncü gün kefir gibi…

Yorumlar

  1. cok faydali https://saglikkurleridiyetleri.blogspot.com/2019/10/1-haftada-hzl-kilo-verme.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SECRET HEART MEMORİAL HASTANESİ ZAYIFLAMA DİYETİ

Zayfılama Diyet Menüsü LAHANA CORBASİ Secret Heart Memorial Hastanesi çok kilolu hastalarına ameliyat öncesi bu zayıflama diyetini uygulamaktadır.  :: : Yağ Eritici Çorba  İçindekiler: 6 büyük yeşil soğan 1-2 domates 1 büyük lahana 2 yeşil biber 1 demet kereviz sapı 1 paket hazır çorba karışımı tuz,biber maydanoz köri 1 adet et suyu veya tavuk suyu tableti acı sos (arzu edilirse)

Ev Hanımları Daha Kilolu

Kadının kilolu olması 1900’lü yılardan önce bereket ve bolluk sembolü idi. Zayıflık fakir halk için normaldi, erkek için kadınının kilosu önemli bir gösterişti. Bugüne baktığımızda ise tabi ki kilolu olmak sağlık açısından uygun değil ancak incecik bir fotomodel gibi görünme baskısı da aynı şekilde kadına zarar verir hale geldi.  Erkekler çoğu zaman ancak sağlıkları söz konusu olduğunda diyet disiplini içinde oluyorlar. Kadınlar ise görselliğin çok fazla konuşulduğu bir dünyada hem kadın hem de erkekler tarafından acımasız eleştiriye maruz kalabiliyorlar. Üstelik kadınların kilo vermesi ve bunu koruması erkeklerden daha zor. İki cinsiyet arasında bedenen, ruhen ve sosyal açıdan farklar olduğuna dikkat çeken Uzman Diyetisyen Dilara Koçak, kadın ve erkeklerin farklı şekilde kilo alıp verme nedenlerini şu şekilde sıralıyor: Östrojen Hormonu Nedeniyle Kadın Bedeni Daha Yağlı Kadınlık hormonu olan östrojen nedeniyle kadın daha yağlıdır, kas oranı erkeğe göre daha düşüktür ve

Duygusal Özgürleştirme EFT ile Zayıflamak

EFT (DUYGUSAL ÖZGÜRLEŞTİRME TEKNİĞİ) ile kötü beslenme alışkanlıklarından kurtulmak. Duygusal Özgürlük Tekniği (EFT) psikolojik problemlerin üstesinden gelmek için kullanılan bir alternatif psikoterapi yöntemidir. Belirli bir travmatik anı üzerinde yoğunlaşmışken akapunktur noktalarına hafifçe vurarak vücudun enerji alanını düzenlemeyi amaçlar. Eleştirmenler EFT’nin arkasındaki teoriyi sahte bilim olarak tanımlarlar ve EFT’den elde edilen faydanın meridyenleri düzenlemekten ziyade plasebo etkisi, negatif düşüncelerden arınma, birisi tarafından dinlenmenin yarattığı terapik etki gibi geleneksel bilişşel içeriklerle açıklanabileceğini savunurlar.